Pravo intelektualne svojine

Advokatska kancelarija "Kosić" obuhvata jednu od najvećih grupa IP pravnika sa dugogodišnjem iskustvom u različitim fazama pristupa oblasti intelektualne svojine i tehnologije I praksi iste na srpskom tržištu. Uvaženi profesori univerziteta i advokati razvili su modele i zaštitne strategije da pomognu klijentima da izvrše pravovremenu zaštitu, upravljaju rizikom, nastavie rast i štite udeo na tržištu Srbije i regiona. Mi razumemo komercijalne probleme i pritiske koji se javljaju sa IP sporovima ili srodnim pravima.

 

Pregovaramo i obezbeđujemo inovativna i strateška rešenja kod autoskih prava. Od posebnog značaja je velika praksa u sudskim sporovima.

Kancelarija je posebno izgradila praksu u zastupanju klijenta u zaštiti autorskih prava posebno u modnoj industriji i industriji tekstila sa zapaženim rezultatima.

 

Koristeći multidiciplinarne timove kreiraju se modeli za pomoć klijentima u različitim tehnologijama, kao i zastupljenost u oblastima kao što su aplikacije, zahtevi za zaštitu patenata, robne marke i autorska prava.

Kosić Law

Stalni tim advokatske kancelarije Kosić čine visoko profesionalni i iskusni pojedinci, sa stečenim obrazovanjem u zemlji i inostranstvu, koji su angažovani kao advokati, advokatski pripravnici, pravnici, stručni konsultanti i saradnici. Zavisno od konkretnog zahteva klijenta, obrazuje se tim sačinjen od pojedinaca koji je, na stručan i efikasan način, u svakom trenutku spreman da odgovori zahtevima.

  • logo beli
  •   Desanke Maksimović 6,
    11000 Beograd, Srbija
  • +381 (0)11 3345-152
  • +381 (0)11 3345-195,
  • +381 (0)11 3242-286
  • office@kosiclaw.co.rs