Radno pravo

S obzirom na specifičnost ove oblasti prava, osetljivost odnosa regulisanih ovom materijom i stava sudske prakse, Advokatska kancelarija "Kosić" ima tim eksperata iz ove oblasti koji su u mogućnosti u celosti da predoče najbolji način reglisanja radnopravnih odnosa sa posebnim osvrtom na: zasnivanje radnog odnosa, vrste radnog odnosa, odgovornost zaposlenog i poslodavca, trajanje i raskid radnog odnosa, novčana potraživanja u vezi sa radnim odnosom, kolektivni ugovori, radnopravni sporovi, opšti akti društva, ostala pitanja iz radnog odnosa.

U svetlu približavanja zakonskoj regulativi Evropske unije, svedoci smo svakodnevnih izmena zakonodavne regulative u okviru koje jednu od ključnih uloga ima i ova oblast.

U tom smislu, tim Advokatske kancelarije "Kosić" u mogućnosti je da pruži kontinuiranu pravnu pomoć u praćenju tokova promena i prilagodjavanju načina poslovanja sa izmenama zakonske regulative.

Kosić Law

Stalni tim advokatske kancelarije Kosić čine visoko profesionalni i iskusni pojedinci, sa stečenim obrazovanjem u zemlji i inostranstvu, koji su angažovani kao advokati, advokatski pripravnici, pravnici, stručni konsultanti i saradnici. Zavisno od konkretnog zahteva klijenta, obrazuje se tim sačinjen od pojedinaca koji je, na stručan i efikasan način, u svakom trenutku spreman da odgovori zahtevima.

  • logo beli
  •   Desanke Maksimović 6,
    11000 Beograd, Srbija
  • +381 (0)11 3345-152
  • +381 (0)11 3345-195,
  • +381 (0)11 3242-286
  • office@kosiclaw.co.rs